Developing beautiful balanced programs

Organizing the creative process

Developing beautiful balanced programs

Organizing the creative process

Ondernemen

Ik vind het belangrijk om activiteiten te ontwikkelen die de culturele infrastructuur in mijn omgeving versterken. Ik ben doelgericht en initiatiefrijk. Ik ben al lang bezig met organiseren van projecten én het nemen van initiatieven. Zo ontstond een zelfstandige als cultureel ondernemer, waarin de kunstenaar, educator, curator en de organisator hand in hand gaan.

Inspiratie tijdens event

Eind 2017 berichtte Kunstfort Asperen dat zij ging stoppen met de activiteiten op het fort. Daarmee dreigde een einde te komen aan dertig jaar kunsttentoonsteling op dit Fort.

Op verzoek van Staatsbosbeheer heb ik voor 2018 en 2019 de tentoonstellingen en openstelling in beheer genomen. Nu, in 2020, is het fort door de corona epidemie nog niet geopend.

lees meer

Na een voorbereiding van vier jaar en een restauratie is dit centrum in mei 2005 geopend. Het Kunstfort heeft bijzondere binnen- en buitenruimten met enorme potentie is nu al vijftien jaar een inspirerende tentoonstellingsplek.

lees meer

Bij beeldende kunst en tentoonstellingen neemt kunsteducatie een belangrijk plaats in. Het is belangrijk om kinderen,  jongeren én volwassenen op een goede en inspirerende manier in aanraking te brengen met kunst en cultureel erfgoed.

Bij elk project dat ik onderneem zijn educatieve activiteiten een belangrijk onderdeel. Dat heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een onderneming waarin ik kleinere musea, expositieruimtes en non-profitorganisaties ondersteun in educatie vanuit een ondernemend model. 

lees meer

Het grootste openluchtmuseum van Nederland, de waterlinie

Ik initieer graag bijzondere projecten in kunst en erfgoed. De StellingTour vertelt het verhaal nut en noodzaak van de Stelling van Amsterdam.

lees meer